O nama

NAI Significa

NAI Significa je dio NAI Global, vodeće svjetske firme na području komercijalnih nekretnina. Trenutno imamo više od 375 ureda diljem svijeta i povezujemo više od 6.000 tržišnih profesionalaca. Godišnje izvršavamo preko €17 milijardi transakcija komercijalnih nekretnina.

NAI Significa osnovana je 2011. godine kao Cenilna družba d.o.o. Osnivači Simon Kavka i Andrej Lampe imaju opsežno iskustvo u nekretninama, čime su se bavili preko 15 godina. Partner Matija Filiplič vodi odjel za usluge korporativnih financija. NAI Significa je jedina svjetska konzultantska kompanija u Sloveniji koja ima iskustvo u uslugama procjene vrijednosti koje obuhvaćaju raspon od nekretnina, poslova do strojeva i opreme, kao i u posredovanju u prometu nekretninama, pregledu energetskog certifikata i naposljetku, usluga financijskoga savjetovanja. Kod nas su zaposlena jedan RICS član i jedan CFA član. NAI Significa je jedna od vodećih kompanija u području procjene u Sloveniji.

Godišnje procjenjujemo više od 3 milijuna kvadratnih metara u regiji, što ukupno čini preko 1 milijardu eura. Trenutno se sastojimo od 20 visoko kvalificiranih profesionalaca. U lipnju 2018. se tvrtka Cenilna družba d.o.o. pridružila međunarodnoj grupaciji NAI Global pod novim imenom NAI Significa. Postali smo dio globalne snage koja pokreće tržište komercijalnih nekretnina i povezanih usluga. Pristup međunarodnom tržištu daje nam priliku da ponudimo značajnije bolje i kompleksnije usluge.

Ovlašteni procjenitelji

Jure Fleischman

Jure Fleischman završio je diplomski studij prava i upravljanja nekretninama. Ovlašteni je procjenitelj nekretnina. Osim toga je i sudski vještak u području građevine (pododjeljak nekretnine) i ovlašteni agent za promet nekretninama. Član je slovenskog instituta revizora i član je udruženja sudskih vještaka i stručnjaka.

Osim dugogodišnjeg iskustva u procjeni nekretnina, ima iskustva i u posredovanju u prometu nekretnina i razvoju projekata vezanih uz nekretnine.

Katja Žugman

Katja Žugman završila je diplomski studij prava i upravljanja nekretninama. Ovlašteni je procjenitelj nekretnina i posrednik u prometu nekretninama.

Osim procjene nekretnina, u području nekretnina stekla je iskustvo i u posredovanju u prometu nekretninama, upravljanju portfeljem nekretnina, pravnim savjetima i sastavljanju ugovora. Sudjelovala je i u izradi najvećih projekata nekretnina i vodila je manje poduzeće.

Matija Filiplič, CFA

Matija Filiplič završio je sveučilišni studij ekonomije i diplomski studij na londonskom fakultetu London School of Economics. Ovlašteni je procjenitelj poduzeća i nositelj CFA licence, međunarodne licence koja spaja financijske stručnjake diljem svijeta. Član je slovenskog CFA društva i slovenskog instituta revizora.

Prije rada u tvrtki NAI Significa, stekao je iskustvo u NLB d.d. gdje je radio više od 10 godina u području korporativnih financija. Osim toga, vodio je procese pripajanja i stjecanja, savjetovao o kupnji i prodaji kompanija i ima iskustva u izvođenju financijskih dubinskih snimanja kompanija.

Sabina Gregorič

Sabina Gregorič završila je diplomski studij prava i radi kao pravna savjetnica specijalizirana za ugovorno, nekretninsko, prostorno, građevinsko i ugovorno pravo.

Ima više od 15 godina iskustva u nekretninama i radila je za najveće nekretnine nekretninama kao što su DRI, Mercator dd i Erste Grupe. Osim toga, ona je ovlašteni procjenitelj nekretnina i agent za nekretnine.

Simon Kavka MRICS

Simon Kavka završio je sveučilišni studij ekonomije. Ovlašteni je procjenitelj nekretnina i procjenitelj strojeva i opreme s više od 15 godina iskustva. 2013. godine postao je član RICS-a u području procjene nekretnina u Sloveniji. Također je i član slovenskog instituta revizora.

Osim dugogodišnjeg iskustva u procjeni nekretnina, ima iskustva i u posredovanju prometom nekretnina. Radio je i s klijentima poput tvrtke Swarovski, Adecco, Syngenta, Publikum, Veletekstil d.d., Žito d.d., itd.

Subscribe to our news